| Jocuri/GAMES | |
|
+5Parintele666 Grievan Admin *************** MissKitty 9 posters |
|
Author | Message |
---|
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 12:05 am | |
| hai să dăm drumu la rimă stai să-nghit o pufarină că pe aici eu n-am mai dat nici prin casă n-am mai stat am fost in parc la plimbat si de stres eu am scapat Rime bune vad aici. Rime multe cu sclipici Rime intortocheate chiar Hai fetele sus pe bar. Si baieti, bagati un dans. Sa vedem putin balans | |
|
| |
MissKitty profesionist
Mesaje : 133 Puncte : 136 Data de inscriere : 2013-02-03 Varsta : 37
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 12:31 am | |
| Ia date mai asa sa zic si eu ceva Te crezi vre-un diriginte sa-mi dai lectii la cuvinte sa dilit dar rau saracu de la joint bata-l dracu. Cuvinte necalculate ai tu acolo frate. Inca una de la mine Alea nu sunt rime fine si de-aici inca un pic De-ntelegi ce vreau sa zic: Nu ma cred vedeta, nici nu ma simt poeta. Nu sunt cum spui ''bleaga'' Si nici analfabeta Unde e Vlad Tepes frate sa faca dreptate Rime de-atale aberatii frate nu ma dau pe spate. Hai nu te agita asa ca sar putea cumva, in tine sa se rupa ceva Grieven draga ia aminte la ale mele cuvinte e o vorba batraneasca cine-o stie sa traiasca. Cainele ce latra nu musca ci o ia fuguta spre cusca Dar deseara ma imbat vin si te iau din pat Si-ti arat indata, cum arata O adevarata fata dezbracata hehehe glumeam si eu nu mi-o luati de rau. Haide sa ne aliem in CF sa castigam de hakeri sa-l curatam jointul sa-l aruncam? Restul baietilor am sa va dau omor daca nu scrieti cu noi niste rime de la voi | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 1:42 am | |
| )) faci rime de tarancuta dai 1 leu iei o caruta baga incet la tartacuta ca te fac ca la miuta vino la mine mai nene sa-ti arat telenovele iti vand nuci si-ti zic cas pere poate-ti vine mintea vere Vrei poezii deocheate, Nu-ţi mai ajung, doar rimate, Nu mai vrei versuri decente, Tu vrei rime suculente, uite kum se face rima... te duci fuguta la Prima ceri sa-ti dea o ciocolata te pui o halesti pe toata si incepi de scri mai frate doar rime d-alea ritmate nu de alea rasuflate cum sunt ale tale toate hai ca ma opresc acum lacrimezi de parcai fum sau imi recunosti talentul si vrei sa imi furi patentul.. | |
|
| |
Grievan game master
Mesaje : 1332 Puncte : 1356 Data de inscriere : 2013-07-12 Localizare : Discovery Channel
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 2:08 am | |
| Stai c’a inceput sa’mi placa Vii diseara fata draga? Bine ca mi’ai zis acum Sa ma pregatesc de tun Nush prin ce batrani ai fost De’auzi vorbe fara rost Cu catei de usturoi Care latra printre voi Eu stiu doar,..si nu e gluma Ca am sange rosu’n p**a Daca vii, cumpara Mars Si o sticla de Vinars Eu ma fac comod in cada Si’astept sa vii dezbracata Ca asa ziceai mai sus Ori asa am presupus Ca le ai cu giugiuleala Vreau sa ma faci alandala! Gata… Rime de’astea deocheate Se soptesc in miez de noapte Ne’om trezi cu copilasi Care culeg fluturasi De prin versurile noastre Cum or fi, bune sau proaste. Va las sa va mai ganditi Un proiect sa intocmiti Sa fie cu rime bune Si cu vrea 50 de glume. …… N’am 5 lei de o lalea Dar ma duc la o cafea. See ya. | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 3:21 am | |
| mai luat tu in vizor mai facut comentator dar eu sunt prezentator si de rime orator ia asculta-n difuzor cum bag rime in decor am ramas cu frunte-n palma n-am stiut cum sa primesc rima ta distinsa doamna s-am inceput sa zimbesc dar tu esti din gasca noastra persoana bine aleasa pipam aceasi tigara pe CF intram diseara si sper ca tu ti la gluma nu esti d-aia...matraguna sti ca noi toti te iubim te protejam, te cinstim foaie verde castravete am pana la palarie am dat headshot prin perete si scriu rime cate o mie rime interminabile chiar inerpretabile putin sociabile ritmate , valabile te stiu... lacrimezi in pumn ca scriu rime ca din tun ca sa fac cu tine acum ia, trage si tu un fum bine le zici domnu plumm tine-o asa pe acelasi drum chiar imi plac a tale rime parca's "copy" de la mine ... va iubesc si va respect nu vreau ca sa par suspect si pe CF va astept... huehue | |
|
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 3:38 am | |
| Aoleu vad de la tine ca incecri sa dai in mine Cu rimele expirate De kakao te faci frate Te uiti la telenovele visezi cu nuci si zici ca's pere cine n-are minte vere? Si rimele rasuflate vin de la tine toate Fara nici un sens se poate? De plans sa iti treaca iti dau o cinzeaca Si cativa pupici cu cu extra lipici | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 3:48 am | |
| )) nu ma dau la tine fata caci stiu esti dama stilata il las pe pumm sa o faca el stie kum s-o intoarca dar...asculta ce zic eu , compun rime la plic si le zic asa ku shic sa inteleaga si ala mic Poate am cazut un pic dar la loc eu ma ridic Nu mai pot sa va explic Ca doar n-aveti capu mic hai ca nu mai zic nimic ca sa nu te mai oftic beau o cafa la ibric va trimit cate un pupic si ziua buna va zic | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 8:53 am | |
| aho aho colegi si membri, stai putin si nu va speriati, langa voi m-am alaturat, eu de la joc am fost plecat, si pe forum nu m-am uitat, Sper ca anu ce-a venit, eu pe joc am sa mai fiu, si pe forum am sa scriu. de baut eu m-am lasat ca sa fiu un alt barbat ca e mai bine decat acrobat, si nevasta m-a aprobat!
voi cu rimele ma omorati ca va vad posomorati, dar ca si colegi adevarati, eu de rime m-am apucat nu ca is needucat, sa nu raman bulbucat, dar de rime am sa ma las, ca nu am glas, ca si domn oradea ca il face si pe bordea, cat ai zice ~acadea. si o sa pice pe podea, si incet, incet ma incheii ca sa nu iasa cu gandaceii, ca sa fim totii okeii. ca si grievan cu fanii pana li se schimba banii si cand banii sau schimbat eu am plecat la plimbat. cu greu ma pot abtine sa va urez sanatate, numai bine, |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 9:08 am | |
| sunt baiat istet se stie la mine in catanie mau pus sef peste regie sa-i tin pe toti pe felie uite asa petrecem timpul pe forum sau cu gatitul scriem rime peste rime dar cu glume ca da bine uite a aparut si ghost zice rime nu e prost eu la el ma-m asteptat ca e baiat cultivat a intrat si el in hora sa ne zica una doua bv lui si ciuda noua zice bine la-nceput pe parkurs sa cam pierdut sa lasat de bautura asta da apucatura iar ma iau akum de fete ca-s dragute deochete ele ma pun pe perete ca posterele cu vedete degeaba le explic baiete ca eu nu mai am bilete pe la a mele concerte sa caute online discrete sau sa cante din trompete eu ma okup doar de fente si chiar nu am timp de zdrente.. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 2:22 pm | |
|
Last edited by GhostDestiny on Sun Jan 05, 2014 2:13 am; edited 1 time in total |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 1485 Puncte : 1585 Data de inscriere : 2013-01-07 Varsta : 43 Localizare : Somewhere over the rainbow
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 3:37 pm | |
| Pentru a evita neintelegerile sau viitoarele divergente va rog sa renuntati la rimele care pot fi considerate insulte sau nepotrivite.
Multumesc | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 11:24 pm | |
| bine cai venit admine caci n-aveam de cine scrie te-ai trezit si tu pe aici si nu sti ce sa mai zici ai vazut atatatea rime ca sa le citesti nuti vine asta e suntem destepti si la rime toti stam drepti toti baieti de comitet asteptam al tau pamflet ce sa fac cu tine vere pai faci rime sau surcele te mai potolisi o vreme iar venisi cu baliverne | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 04, 2014 11:40 pm | |
| nimeni nu jigneste aici scrim rime despre gagici stiu c-avem o doamna in clan sa traiasca ai sunt fan gluma am inteles, o stie d-aia sa bagat la rime sa-u nu-mi amintesc eu bine ce-nseamna duel badie sper c`am fost destul de clar eu nu sunt un cocalar,! iar acum vreau sa declar, un spot nou publicitar | |
|
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 1:31 am | |
| Uite Ghost ce are-n mana a venit, sper sa ramana Vad ca nu mai e fantoma ne-a baga cu pusca-n coma Oare Plumm sa plictisit? Sau e-n rime impotmolit Afara nu e ninsoare pe Oradea-n cot il doare Ca el face rime frate zici ca-s pe banda rulate Dar si Adminul a venit de pe google plictisit ca rime el na gasit Hai admine ca te tine sa pui rime de la tine Da-ne cate-o lectie poate dam copy/paste Si acum eu v-am pupat la joc eu am plecat | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 1:46 am | |
| vad ca inecepi sa scri cu shic ma bucur ce sa mai zic parca le-ai mai asezat si mai suna a rimat bravo tineo tot asa caci la Grieven io placea sa citeasca rime bune cu sampanie si spume | |
|
| |
Grievan game master
Mesaje : 1332 Puncte : 1356 Data de inscriere : 2013-07-12 Localizare : Discovery Channel
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 1:49 am | |
| Am zis sa mai schimb nitzel din ritm, suntem oameni in toata firea si nu vreau ca cine citeste rimele noastre sa creada ca nu suntem in stare si de altceva, m’am gandit la un poem cu tenta eminesciano-pierduta, de dragoste, gandit la rece cu maxima concentrare pe care l’am denumit scurt: GINGINELLACand ma trezii Azi noapte sa merg sa ma pis, Am auzit Cadea ceva de pe acoperis, Ma’mpiedic La intrare’n baie de o baba Zic: - Ce’I aici? Ea zice: - Am venit sa’ti fac o laba. Hopa matusa, Nu’ti e rusine sa vorbesti asa? Stai nitzelush, Macar s’apuc sa’nchid usa. Zis si facut, Lua babutza treaba’n mana Si spuse’ncet: - Pot sa ti’o fac o saptamana. Zic: - Lasa gluma! Si’o scot afara’ncet pe usa, Ea injura De ciuda ca I’am zis matusa. Intru in casa, Ma duc sa’mi termin treaba Cand ce sa vezi? Nu’I cocoselul, ca'l lua baba. Iesii afara, Strig dupa tanti disperat: - Da’l inapoi!! Ca nici macar nu m’am pisat. Ea se opri, Si se uita duios la luna, Zice razand: - Ma scuzi moncher, am avut superglue pe mana. Rastaaaa! bitch bitch bitch! | |
|
| |
Grievan game master
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 2:31 am | |
| Lasand cateva secunde gluma, la acest capitol intitulat “JOCURI” mai ales ca e vorba despre rime, iti lasi imaginatia sa pluteasca, suntem baieti de comitet si nu cred ca se supara cineva, vorba lui Oradea, sau ati uitat ca e duel? Ca o concluzie, ce e aici ramane aici si nu se incadreaza la alte capitole. Cred ca fiecare dintre noi are si decenta si parte comica si momente cand sa le puna in practica. Peace . | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 3:33 am | |
| uragane bat în lume, frunza-şi scutură copacul bani nu avem avem lovele iar va aduc rime cu sacul nu scriu rima prafuita uitata in pod ponosita nici discurs de geografie sau psalmuri din liturghie incer sa fiu rimar complet asez rima pe tapet uite stau pe un taburet trag o tigara din pachet si incep sa zic incet ca un adevarat profet doar cu subiect concret fara sa par indiscret dupa hotararea luata in lok de vin sa bea apa prietenul nostru bun se lasa si de tutun doamne cand neai dat tigara oare la ce te-ai gandit sa fumam in toata tara din zori pan la asfintit? | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 3:39 am | |
| Imi plac ale tale poeme cu erotice refrene dar nu ai gasit mai frate numai babe deselate orikum scrie mai departe se vede ca, cunosti carte.. | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 05, 2014 11:02 pm | |
| dimineata asta frate imi beau cafeaua cu lapte si revin la realitate spun rime de calitate despre deputati jupani care fura ca pagani iauzi.. de unde aveti atatia bani voi toti prunci de mitocani ce ati muncit ce-ati inventat cate Nobel aţi luat adunati gramezi de bani iar romani sunt sarmani ati vandut tot ce ati putut nici in cot nu va durut pămînturi, codrii, chiar şi spitale retrocedări vizibil ilegale la cea dintîi revoltă nasoală veti fi tăvăliţi prin smoală scuipaţi în ochi, asta se stie si azvîrliţi în puşcăriei. | |
|
| |
Grievan game master
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 06, 2014 2:11 am | |
| Asta nu’I de azi de ieri Au fost chiar niste mineri Ce’au dorit si ei mai frate Sa’si faca in drum dreptate Tu nu vezi cat e benzina? Sa mai zic si motorina? Tragi ca prostul pentru’o suma Sa’ti cumperi si tu o guma Ei mananca icre negre Noi servim doar ceapa verde Au curaj si nesimtire Sa’ti vorbeasca de cinstire Te prostesc cu o bricheta Sa’I votezi chiar din cuseta Si cand ajung la putere Iti dau m**e din cadere Asta’I viata ce sa’I faci Daca nu suntem ortaci Tre’ sa vina Tepes iara Sa faca curat in tara Si sa vezi cum or sa fuga In teapa sa nu ajunga Si’om ramane noi baietii Aia de suntem istetii De’or sa vrea americanii Sa investeasca toti banii O sa fim frati cu francezii Si veri cu pakistanezii Painea o sa fie moca Si orezul troca troca… | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 06, 2014 3:29 am | |
| intr-o zi intreb mirat un amarat deputat cand veni la noi in sat voturi de a adunat poti trai la noi in tara cu un salaiu de cacat? spune sincer fara sa-l doara nu stiu,nu am incercat.. Alelei, hingheri turbaţi, Murdară pîine mîncaţi Pîine stropită cu sînge Inima în mine plînge. oare mai suntem popor sau doar public spectator? unde doamnei Lapusneanu ca sa curete tot neamu Cum deschizi televizorul – Păzea, ziua şi omorul! Şoc şi groază de proporţii Trăim ca la Zidul Morţii. Lacrimi, sînge pe pereţi Umblăm parcă sîntem beţi. Ps: fac si eu polemica aici, in mod normal serviciu nu ma lasa sa fiu membru de partid,sau sa fac politica | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 06, 2014 3:58 am | |
| ciudat dar am observat rima de om invatat suna a duel de rime gandite si scrise bine subiectele sunt multe simple, complexe, placute asteptam colegii de bere sa-si spuna a lor parere sau prieteni din clan sa recite cu elan bravo plumm chiar te respect scri rime dar pari suspect ai umblat la scoli de stat si te-ai scos cu un masterat? o asteptam pe kitty iara sa rimeze ca la scoala sa ne spuna a ei parere despre politica si bere | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 06, 2014 12:05 pm | |
| |
|
| |
Grievan game master
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 06, 2014 1:00 pm | |
| Neeh, nu’ti trebe’ masterat Sa scoti 3 idei din cap Doar traim in Romania Unde’I veche smecheria Nici bine nu iesi din casa Ca iti si miroase’a plasa Hai ca le zici si tu bine Parc’ar fi concurs de rime Si daca vorbii de'o bere O servesc chiar cu placere Rece si cu spuma deasa O sorb direct de pe masa Ar mai merge si’o aluna De aia de firma buna Kitty stiu ca salivezi Dar trebuie sa ma crezi Berea blonda cu alune Iti creeaza stari nebune. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 06, 2014 2:03 pm | |
| |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Tue Jan 07, 2014 1:03 am | |
| buna..buna dimineta... uite o rima spala greata.. moment prielnic sa te relaxezi cu ochi deschis inca visezi ies pe balcon imi beau cafeaua in curte la vecinu latra cateaua va mai latra panan'tro zi cand nu se va putea trezi aduc jucaria de la servici si-o vanez ca pe arici am inceput sa cred c-am tampit de atata rima si gandit poate ca mam plictisit sau sunt un pic obosit domnule plumm ce sa zici bagi pe rime cu lozinci si sti sa pui pe hartie glume , versuri ,poezie el rimeaza nu ne minte bea bere si ia aminte ghost comenteaza cuminte iar kitty nu are cuvinte oare ce sa intamplat de sa oprit din rimat? so fi oare suparat rimele le-a terminat pe forum nu a mai dat | |
|
| |
Grievan game master
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Tue Jan 07, 2014 1:58 am | |
| M’a lovit senin in cap O idée ca din gashca Seara tarziu a plecat Si ne’a lasat gura casca. Cine altul decat Ghost Eu nu’l credeam chiar anost Sper ca doar in pauza Nu vad alta cauza Hai Bogdane fa’ti elan Si treci inapoi in clan Stiu ca nervii’s storsi de tot De la hackeri si complot Ce ne strica sec tot cheful De’ti vine sa stingi si becul Sa’I condamni pe toti la chin Impreuna cu saidin Azi I’am pus o lumanare Sa ii moara la intrare Poate s’a trezi si el Si s’a mai gandi nitzel Sa ne scape de ratati Sa ramana cei curati Sa jucam mai cu ardoare Pana intr’o zi cu soare Cand la usa’o sa va bata Sa va duca in armata Numai daca voi o’ti vrea, Chiar domnul major Oradea. Suspect proiect… Sper nu defect.. | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Tue Jan 07, 2014 2:13 am | |
| nu cred ca-l putem convinge chiar daca afara ninge are si dreptatea lui cred si-a pus nervi in cui idea e sa te relaxezi nu sa-njuri sa te enervezi pe unu ca si admin ingropalasi zic...amin pana la urma e un jok despre skill sau de norok fa un pas un pic in spate aterizeaza la realitate pana si la Airsoft sunt care joaca cu moft nu recunosc ca iai atins nu vrea sa fie invins ce sa faci cu ei mai frate sunt copii nu prea au carte incearca varianta usoara sa castige sa nu moara f....i in gura de mishei na-u auzit de fair play | |
|
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Tue Jan 07, 2014 3:38 am | |
| lalala si lelele mi s-au gatat rimele | |
|
| |
Grievan game master
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Tue Jan 07, 2014 3:57 am | |
| Asta e pentru Bogdan
Sentimentalism obscen? Cauti un abis patern Conjugat cu zambete Din suflet scoti cantece Creezi stari concrete Inspiri sentimente N’arunca in zare! Destin spre purtare Plin de ura stearsa Frageda culeasa, Simplu’aduna’ti firea Cauta trairea Ridica’ti privirea Stii ca poti visa Si chiar aduna Flori din mucegai, Lumina difuza Din lume confuza, Spune stop creantzei Da frau si sperantzei Nu te incrunta Pentru ca o stii Si cum vrei, poti fi E doar viata ta. Peace. | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Tue Jan 07, 2014 6:33 am | |
| lala si lelele te asteptam cu rimele nu fa pasul inapoi incerca sa faci altele noi noi suntem pe baricade scriem rime in acolade acum il pisam pe Ghost care in pauza a fost sper acum sa inceapa iara headshooturi sa dea diseara si sa fim cu toti prezenti nu mai motivam absenti mai ales ca e concurs nu putem face recurs liderul a cotizat zp-uri a decartat luna asta e chiar bine concurs pe joc, duel de rime clanu in rank a urcat se vede ca am jucat bv ptr toti cei care, au contribuit la urcare | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 1485 Puncte : 1585 Data de inscriere : 2013-01-07 Varsta : 43 Localizare : Somewhere over the rainbow
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Wed Jan 08, 2014 8:00 am | |
| Cand va vad cum recitati Am impresia ca copiati Noroc ca va stiu eu bine Si cu voi nu mi-e rusine.
Rima dupa rima frate, Cititorii cad pe spate Iese rima asa de bine, Sa ma duelez nu-mi vine, Ca sunteti mai buni ca mine!
Nu va mai lovesc in rime, Ca vedeti ca nu ma tine, Dar va spun un zvon acum De ziceti ca sunt nebun: Aia de la Haide&Seek, Aliati cu Explicit- Doar playeri experimentati Pe la Foe antrenati Si de Noise provocati, Cica vor acum cu noi Sa declare un razboi Cu pretext, auzi la ei Ca avem coduri, hakeri chei . Ei se cred cumva bazati, Dar nu stiu ca suntem frati Si de hakeri evitati. Dar suntem si noi cativa Ce stim bine a juca! De ei nu va fie frica Ca toti au puta cam mica! | |
|
| |
Grievan game master
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Wed Jan 08, 2014 12:41 pm | |
| Avem plangeri cum s’ar spune, Vad acolo nume bune Daca nu gandim stresati Nu’s asa de importanti. Nu’s nici regii jocului Nici taticii hackului Jucatori ca ei mai sunt Si n’o afirm asa crunt, Sincer mi se rupe’n doua Si’am impresia ca si voua Z8 are si support Pt’a hackului raport Sa se duca repejor S’o balbaie’n La major Si sa’ncerce sa ne treaca Acolo in lista neagra Ca degeaba or s’o faca Chiar daca o sa le placa Noi doar sa fim sanatosi Sa jucam cum stim, voiosi Sa lasam adunatura Sa se planga de Dracula Intri’n joc cu fruntea sus Si le spui ce ai de spus : “De’oi muri sa’mi porti caciula De’oi trai sa’mi belesti p**a” Peace on Earth… | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Thu Jan 09, 2014 8:06 am | |
| nu stiu cum sa incep ca nu prea ma pricep, dar incep cu inceputul ca sa priceapa, si priceputul, si va spun ca va iubesc nu ca-r fi firesc da asa-i omenesc, si va mai spun si-un multumesc si nu glumesc, stie si admin-u, de ce nu am zis amin-u. la joc sper sa va vad fantome sa vanam si pe altii sa-i enervam nu ca am fi noi buni ca nu ne tinem de minciunii, ca avem perciuni, nu ca alti niste carbuni. |
|
| |
MissKitty profesionist
| |
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Fri Jan 10, 2014 10:04 am | |
| Deci eu am ultimul cuvant aici! | |
|
| |
*************** profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Fri Jan 10, 2014 12:08 pm | |
| trebuie sa ai motive pt a juca jocul asta.aici in clan nu este nimeni cu ultim cuvant.toti suntem egali.eu nu particip. | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Fri Jan 10, 2014 12:31 pm | |
| hm...recunosc am 4 berii la bord ..si nu inteleg jokul, astept pe cineva sa posteze...bun , akum o pot deschide pe a cincea ') | |
|
| |
oradea major
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Fri Jan 10, 2014 11:04 pm | |
| am,cu nevasta dialog caci nu vorbeste numai ea din cand in cand nus pisalog am ultimul cuvant spun.... 'da' | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 11, 2014 1:05 am | |
| |
|
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 11, 2014 6:56 am | |
| so crezi tu | |
|
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 11, 2014 7:08 am | |
| Nu cred ca ati inteles rostul jocului ) nu trebuie sa dati explicatii de ce voi aveti ultimul cuvant ( deci trebuie sa scrii ceva ca sa ai tu ultimul cuvant.) EXEMPLU:-oradea: eu am ultimul cuvant. -MissKitty: so crezi tu. -Admin: eu am castigat. -GhostDestiny: lol -Grieven: sunt si eu aici. Si tot asa mai departe Nu stiu cum as explica mai bine :Psper ca ati inteles Suntem toti egali dar asta e un joc | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 11, 2014 5:49 pm | |
| |
|
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sat Jan 11, 2014 7:12 pm | |
| eu | |
|
| |
stoystoy profesionist
Mesaje : 175 Puncte : 204 Data de inscriere : 2013-01-11 Localizare : GPS
| |
| |
stoystoy profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Sun Jan 12, 2014 3:31 pm | |
| 01.13.2014 alt joc nu aveti? mai interesant 01:31:34 | |
|
| |
MissKitty profesionist
| |
| |
MissKitty profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 13, 2014 4:42 am | |
| | |
|
| |
stoystoy profesionist
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 13, 2014 4:58 am | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Subject: Re: Jocuri/GAMES Mon Jan 13, 2014 5:01 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Jocuri/GAMES | |
| |
|
| |
| Jocuri/GAMES | |
|