Dap..Dragos, ce am invatat si eu pe parcursul celor aproape 6 ani de cand ratacesc pe meleagurile CF-ului este de fapt o zicala: "Nu cere omului ce nu poate duce". Doar ai fost si tu prin scoala sau poate mai esti inca, si observi ca nu toti dezvolta acelasi coeficient de inteligenta. Pacat ca s-a inventat hack-ul care provoaca enorm de multe tensiuni in timpul jocului pentru
ca apar si foarte multe acuze care pe un jucator legitim il afecteaza. Rar vezi pe cineva care sa iti recunoasca talentul si des vezi iesiri nervoase instinctuale si poate uneori invidioase.
Cat timp te stii jucator curat iti recomand sa pui la fund acuzele celorlalti. Recomand sa-ti ghidezi actiunile dupa deviza clanului nostru: "WHERE YOU FAIL, WE EXCEL"
Ca o paranteza, te-as ruga, in cazul in care mai exista plangeri de la jucatori, pentru a nu creea mai multe topicuri cu acelasi subiect, sa le postezi la "Galeria plangaciosilor" unde am contribuit si noi cu ceva printuri si mesaje.
Daca nu te descurci: click pe search, introdu textul "galeria plangaciosilor" si de aici e usor.
Cius